هیالورونیک اسید آزمایشگاهی

هیالورونیک اسید آزمایشگاهی که با نام اختصاری HA (اچ آ) در دنیا شناخته می شود، یک مایع لغزنده است که بدن، آن را به طور طبیعی می سازد. آشنایی با هیالورونیک می تواند در مراقبت از پوست شما مفید واقع شود. این ماده، توانایی بالقوه ‌ای در مرطوب نگه داشتن بافت‌ های بدن دارد. اسید آزمایشگاهی هیالورونیک، در جذب آب به ‌طور سریع و مؤثر عمل می کند. در مواد تشکیل دهنده بسیاری از قطره های چشمی، کرم ‌های مرطوب کننده و آمپول ‌های تزریقی از این اسید آزمایشگاهی بهره می برند. باز مزدوج این ترکیب شیمیایی آلی، هیالورونیت نامیده می شود. این اسید پلیمری جزو خانواده گلیکوزآمینوگلیکان به حساب می آید و در مایع میان مفصلی، نقش روان کننده را ایفا می کند. تا کنون از این اسید آزمایشگاهی طبیعی، عوارض جانبی خاصی گزارش نشده است. در ادامه، به پیشینه مصرف این ماده آزمایشگاهی می پردازیم.

هیالورونیک اسید آزمایشگاهی

تاریخچه اکتشاف هیالورونیک اسید

کشف هیالورونیک اسید آزمایشگاهی که بعضا هیالورونیت نامیده می شود، برای نخستین بار در اثر تحقیقات دو دانشمند در دهه 1930 میلادی صورت گرفت. "جان پالمر" و "های کارل مایر" در حال تحقیق روی زجاجیه بودند، که این ماده لغزنده و ژل مانند را استخراج نمودند. ریشه لغوی ماده HA برگرفته از کلمه یونانی “hyalos” است، که در معنای شیشه‌ ای و یا شفاف بکار می رود. این کلمه یونانی، ماهیت ژله‌ ای و شفاف هیالورونیک اسید را منعکس می سازد.
کشف HA از همان ابتدا به عنوان طیفی از خانواده گلیکوزآمینوگلیکان (GAG)، قلمداد شد. شایان ذکر است، که GAG نوعی پلی ساکارید به شمار می رود. کشف دو دانشمند فوق، زمینه را برای تحقیقات وسیع تر در خصوص این اسید پلیمری مهیا ساخت و به درک بیشتر ساختار آن انجامید. همچنین خواص و عملکردهای این نوع مواد شیمیایی آزمایشگاهی به طور مؤثر و بالقوه شناسایی شدند. امروزه اسید هیالورونیک به دلیل برخورداری از خواص ویژه و مصارف بهداشتی گسترده در صنعت دارو و صنایع لوازم بهداشتی، کاربرد گوناگونی دارد. خواص پزشکی، آرایشی و بهداشتی HA به‌ طور بالقوه مورد توجه قرار گرفته است و مطالعات روی خاصیت بیوتکنولوژی این ماده، همچنان در آزمایشگاه‌ ها ادامه دارد.

نقش هیالورونیک اسید آزمایشگاهی به عنوان یک روتین روزانه پوستی

بدیهی است که هیالورونیک آزمایشگاهی به طور کافی در بدن تولید نمی ‌شود و به همین علت، باید کمبود آن را در بدن جبران نمود. به طور قطع میتوان هیالورونیک اسید مورد نیاز پوست را با مکمل ها و عوامل بیرونی، برآورده ساخت. هیدراتگی در پوست، هنگامی به حد ایده آل خود می رسد، که بالانس اچ.آ در بدن برقرار باشد. پس از هیدراته شدن پوست در اثر جذب HA، لطافت و درخشندگی به پوست باز می گردد. علاوه بر آن، پوست اندکی فربه می شود و صاف تر از قبل به نظر می رسد.

هیالورونیک اسید

به محض هیدراته شدن پوست، خطوط ریز از صورت شما ناپدید می شوند. علاوه بر آن، چین و چروک (خصوصا چروک عمیق) به طور کلی، برطرف خواهد گشت. بنابراین، خاصیت این ترکیب آلی اعجاز آمیز برای افرادی که استرس از دست رفتن رنگ و روی شاداب خود را دارند، مفید به نظر می آید.
مصرف اسید هیالورونیک برای انواع پوست‌، موثر و مفید ارزیابی می شود. بر همین مبنا این ترکیب آلی آزمایشگاهی، حتی پوست های شکننده و حساس را خوش حالت خواهد کرد. خواص ضد التهاب این ماده آزمایشگاهی، پوست چرب افراد در ناحیه صورت را تحت تأثیر قرار می دهد. مصرف HA، واکنش های آلرژیک (حساسیت زایی) چندانی به  دنبال ندارد.
بر اساس تحقیقات اخیر در اسید هیالورونیک، خواص آنتی اکسیدان شایانی نهفته است. آنتی اکسیدان های موجود در این اسید آلی می ‌توانند در قالب یک سپر محافظ، به مقابله با رادیکال های آزادی بپردازند که در سیطره کنترل ما واقع نیستند. آلاینده ها و بقیه عوامل تهاجمی از طیف همین رادیکال های آزاد هستند. از همین رو، در اثر وجود بالانس HA در بدن، میزان جذب آلودگی در پوست به حداقل خواهد رسید.

موارد منع مصرف هیالورونیک اسید آزمایشگاهی

از آنجایی که هیالورونیک اسید آزمایشگاهی با هر نوع پوستی سازگار به نظر می رسد، تقریبا موارد منع مصرف گسترده ای به دنبال ندارد. این ماده ضد چروک، در محدوده مصرف برای طیف سنی خاصی قرار نگرفته است. مصرف این ماده آبرسان و جوانساز، برای پوست های ضخیم هم مشکلی ایجاد نمی کند. حتی برای افرادی که دچار آکنه پوستی هستند نیز محدودیتی در منع مصرف این اسید آزمایشگاهی وجود نخواهد داشت. با وجود این، بانوان در صورت شیردهی و بارداری با پزشک خود در مورد مصرف HA به مشورت بپردازند و دوز مصرفی مطابق با تجویز پزشک باشد.
در هر صورت، متخصصین پوست برای ارائه مشورت جهت مصرف این ترکیب آنتی اکسیدان قوی همواره در دسترس شما خواهند بود. در صورت ایجاد هرگونه عارضه غیر قابل پیش بینی، مراتب را با پزشک خود در میان بگذارید، یا در بخش نظرات کاربران به درج حساسیت به وجود آمده بپردازید.

تأثیر مصرف HA برای سلامت مو

ترکیبات HA به طور بالقوه در سلامت موهای خشک و آسیب‌ دیده، مؤثر قلمداد می شوند. از همین رو در ترکیبات اکثر محصولات بهداشتی مراقبت از مو نظیر ماسک مو، انواع شامپو و مواد نرم‌ کننده‌ مو، اسید هیالورونیک بکار رفته است. مصرف این ماده، به طور کلی در آبرسانی عمیق به تار مو نقش قابل توجهی دارد و مشکلاتی مانند خشکی مو، ریزش و موخوره را برطرف می سازد. تقریبا انواع موهای چرب، خشک و معمولی از محصولات تقویتی رشد موی حاوی HA سود می برند. همچنین تاکنون از حساسیت ناشی از مصرف محصولات مراقبتی مو که در ترکیبات آن ها اسید آلی هیالورونیک بکار رفته، گزارش شایانی به میان نیامده است. در صورت شیوع حساسیت پوستی پس از مصرف ترکیبات حاوی این ماده آلی، مراتب را با پزشک پوست و مو در میان بگذارید.

تاثیر مصرف HA برای سلامت موها


کلام پایانی
پیش از آنکه به وجود خاصیت جوانسازی پوست در هیالورونیک اسید آزمایشگاهی اشاره کنیم، می بایست دلایل اهمیت استفاده از HA در روتین روزانه پوستی را بر شما آشکار سازیم. مصرف این ماده طبیعی همچنان انتظار می رود که بدون ایجاد عارضه آلرژیک در میان افراد باشد. هیالورونان، یکی دیگر از نام های شایع این اسید آزمایشگاهی تلقی می شود. راجع به تأثیر این ماده آلی در رشد و تقویت انواع مو نیز پرداخته شد. آنتی اکسیدان موجود در ماده اچ.آ به طور مستقیم در سلامت پوست و موی شما نقش دارد و این ماده همچنان در رفع چین و چروک، مؤثر عمل می کند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران ، اتوبان چمران جنوب - نرسیده به میدان توحید- باقرخان غربی -پلاک ۱۰۱ - واحد ۳

تلفن های تماس : 02166412612  و  02166412608

 

مشاوره قبل از خرید

شما میتوانید با تماس با کارشناسان ایمن گستر شیمی از مشاوره رایگان استفاده کرده و ما به صورت کامل پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم ، همچنین اگر کالای خاصی مد نظر شما باشد در تهیه آن شما را راهنمایی کنیم .

درخواست مشاوره
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ایمن گستر شیمی می باشد .