ایمن گستر شیمی
( مسئولیت محدود)
واردات تجهیزات مدرن آزمایشگاهی و تحقیقاتی
صفحه اصلی |
محصولات |
شیشه آلات آزمایشگاهی SIMAX-SUPERTEK
فروش انواع شیشه آلات آزمایشگاهی
در این بخش از معرفی شیشه آلات آزمایشگاهی به معرفی بالن ژوژه سفید خواهیم پرداخت.حجم سنجی یکی از مهم ترین کاربردهای این بالن با گردن باریک و بلند است.جنس بالن ژوژه سفید از شیشه بروسیلیکات است و دارای نشانه ای در قسمت بالایی است که حجم بالن را نشان میدهد.از دیگر کاربردهای این بالن میتوان به رقیق سازی محلول ها اشاره کرد.بالن ژوژه از لحاظ دقت اندازه گیری حجم در دو کلاس A و B ساخته می شود که کلاس A دارای حداکثر خطای ۰٫۰۵ درصد و کلاس Bدارای حداکثر خطای ۰٫۲ درصد گنجایش بالن ژوژه می باشد.
در این بخش از معرفی شیشه آلات آزمایشگاهی به معرفی بالن ژوژه رنگی خواهیم پرداخت.حجم سنجی یکی از مهم ترین کاربردهای این بالن با گردن باریک و بلند است.جنس بالن ژوژه رنگی از شیشه بروسیلیکات است و دارای نشانه ای در قسمت بالایی است که حجم بالن را نشان میدهد.از دیگر کاربردهای این بالن رنگی میتوان به رقیق سازی محلول ها اشاره کرد.بالن ژوژه از لحاظ دقت اندازه گیری حجم در دو کلاس A و B ساخته می شود که کلاس A دارای حداکثر خطای ۰٫۰۵ درصد و کلاس Bدارای حداکثر خطای ۰٫۲ درصد گنجایش بالن ژوژه می باشد.
در دیگر بخش های معرفی شیشه آلات آزمایشگاهی با انواع بالن های ته گرد و ته صاف آشنا شدید.در این بخش به معرفی بالن سه دهانه خواهیم پرداخت.بالن سه دهانه شیشه آزمایشگاهی است که دارای سه دهانه میباشد که یکی برای کندانسور یکی برای ترمومتر و دیگری برای اندازه الکترود pH متر استفاده میشود.این ابزار از جنس بروسیلیکات 3.3 بوده و مقاومت خوبی در برابر شوک حرارتی دارد. همچنین این شیشه مقاوت خوبی در دماهای بالا از خود نشان داده است.از بالن سه دهانه بیشتر در آزمایش هایی استفاده می شود که بخواهیم به طور همزمان دو ماده را وارد کرده و از دهانه سوم آن یک ماده دیگر را خارج کنیم .
بالن ته صاف یکی از شیشه آلات آزمایشگاهی است که کاربردی مشابه ارلن دارد و برای نگه داری مواد مورد استفاده قرار میگیرد. بالن ته صاف در حجم های متفاوتی تولید میشود. بالن ته صاف را معمولا همراه با یک توری نسوز روی شعله قرار می دهند زیرا بدلیل صاف بودن کف آن بر خلاف بالن ته گرد یا بالن تقطیر اگر روی شعله مستقیم قرار گیرد بدلیل متمرکز شدن حرارت شعله در یک نقطه ترک برداشته و می شکند.
فرایند تقطیر در بسیاری از آزمایش های مهم صورت میگیرد. ابزاری که برای تقطیر و یا بهتر است بگوییم سرد کردن بخارات و تبدیل آن به مایع ، مورد استفاده قرار میگیرد ، مبرد مارپیچ نام دارد. مبرد مارپیچ یکی از شیشه آلات آزمایشگاهی است که از دو لوله با فاصله در درون یکدیگر قرار دارند. از لوله داخلی بخار عبر کرده و از فاصله بین دو لوله نیز آب سرد عبور کرده وبا جذب حرارت بخارات آن را مایع میکند. لوله داخلی در بعضی از انواع مبرد فنر مانند ودر بعضی نیز حباب دار است. از ابتدا و انتهای مبرد بخارات وارد وخارج میشود و از دو لوله جانبی روی بدنه آب سرد وارد و خارج میشود.
دسیکاتور شیر دار نیز همانند دسیکاتور ساده دارای شکل ظاهری شبیه به قابلمه است محفظه ای دربدار است که حاوی مواد خشک کننده برای نمونه هایی که حساس به رطوبت هستند.مهم ترین ویژگی دسیکاتور شیر دار استفاده از آن برای جذب رطوبت و محافظت از مواد شیمیایی میباشد.همچنین از این ظرف برای نگهداری نمونه ها و و خشک کردن مواد جامد استفاده میکنند.
دسیکاتور ساده به واسطه شکل ظاهری که دارد، در نگاه اول به عنوان یکی از ظروف به چشم می آید اما دسیکاتور یکی از شیشه آلات آزمایشگاهی است که ظاهری شبیه به قابلمه پیرکس دارد. مهم ترین مشخصه دسیکاتور ساده این است که هوا به هیچ عنوان قادر به نفوذ در آن نیست که به دلیل همین ویژگی از آن در خشک کردن مواد مختلف استفاده میشود چرا که فضایی عاری از هر گونه رطوبت در دسیکاتور وجود دارد.
حرارت و انرژی گرمایی در آزمایشگاه های مختلف نقش عمده ای دارند.شعله یا بک گاز ابزاری است که در آزمایشگاه وظیفه تولید حرارت و انرژی گرمایی را بر عهده دارد. ساختار این ابزار به این صورت است که یک لوله بر روی پایه ای قرار دارد که دارای یک ورودی برای شیر گاز است.
در این بخش از معرفی شیشه آلات آزمایشگاهی به معرفی ارلن مایر، یکی از پر کاربرد ترین شیشه های آزمایشگاهی خواهیم پرداخت.این ظرف شیشه ای دارای شکل ظاهری مخروطی با دهانه ای باریک میباشد.در آزمایشگاه های مختلف از ارلن برای حرارت دادن محلول استفاده میشود. همچنین به دلیل مدرج بودن ارلن از آن برای اندازه گیری محلول نیز استفاده میکنند.
در شیشه آلات آزمایشگاهی قیف شیشه ای را میتوان به عنوان ابزاری پر کاربرد در زندگی روزمره نام برد، چرا که مطمئنا برای هر یک از ما پیش آمده است که بخواهیم مایعی را از ظرفی به ظرف دیگر انتقال دهیم.قیف شیشه ای نیز در آزمایشگاه همین کاربرد را دارد. به عنوان مثال برای انتقال محلول از ظرفی به بورت، استوانه مدرج، بالن پیمانه ای، قیف شیردار، ارلن و… از قیف استفاده می شود.
در بخش معرفی شیشه آلات آزمایشگاهی تنوع محصول بسیار فراوانی وجود دارد،در این قسمت به معرفی ست تقطیر خواهیم پرداخت و کاربردهای این دستگاه را در آزمایشگاه های مختلف مورد بررسی قرار خواهیم داد.همان طور که از نام دستگاه پیداست ، از آن در جهت تقطیر و جداسازی مواد شیمیایی استفاده میکنند. کسانی که در زمینه آزمایش های مواد شیمیایی فعالیت میکنند به این موضوع آگاه هستند که جدا سازی برخی مواد شیمیایی از یکدیگر در آزمایش های مختلف بسیار ضروری است، از این رو میتوان گفت که ست تقطیر نیز در آزمایشگاه بسیار ضروری محسوب میشود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به ایمن گستر شیمی می باشد .
طراحی سایت : ایران طراح